Wat doet Surprise company?

Surprise Company zorgt voor verbinding en loyaliteit met unieke, onderscheidende en op maat gemaakte kado’s.

Als werkgever is het door de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar nog belangrijker geworden om een goede relatie met werknemers te bouwen. Niet alleen door de veranderde contactmomenten, maar ook door de gigantische personeelstekorten. Des te belangrijker om jouw medewerkers af en toe in het zonnetje te zetten. 

Daarbij kan het voor bedrijven soms erg lastig zijn om het juiste gebaar te vinden en creatief te zijn. Het is natuurlijk van belang dat je met het kado de juiste boodschap uitstraalt op het juiste moment. Surprise Company is dé partner voor het creëren van deze verbinding, creativiteit en impact! 
 

Surprise Company zorgt voor verbinding met unieke, persoonlijke en op maat gemaakte kado’s. Dit doen we met lokale leveranciers, duurzame kanalen en snelle leveringen met een glimlach.

Wil jij ook een toffe box samenstellen?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Surprise Company staat voor onbegrensde mogelijkheden die aansluiten bij jouw bedrijf! Wij gaan verder dan eens per jaar een standaard kerstkado. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde verjaardags verrassingen, jubilea, fysieke activiteiten of een compleet verzorgd jaar met kado’s voor pakkende momenten in het jaar die aansluiten bij het profiel van jouw medewerkers.

Iedere verrassing is uniek en een feestje op zich, dus waarom zou je kiezen voor een kado uit een standaard assortiment? Zo kun je naast verschillende gepersonaliseerde geschenkverpakkingen ook gaan voor bijvoorbeeld een herbruikbare bedrukte reistrolley, op maat gemaakte rugzak, of gepersonaliseerde metalen en herbruikbare barrel. 

Wat je ook kiest; het is onze missie om voor elke klant een verrassing met impact te creëren. Samen maken we een selectie van onderscheidende en lokale producten, voegen we gepersonaliseerde items toe en pakken we de perfecte kado’s binnen een mum van tijd voor je in. Op deze manier kan Surprise Company voor ieder bedrijf, gelegenheid en budget hét kado op maat leveren waar jouw medewerkers écht iets aan hebben.

Zakelijke klant kado’s 

De letterlijke afstand tussen mensen is door Covid-19 groter dan ooit. Thuiswerken en videobellen zijn “het nieuwe normaal” en echt contact met elkaar maken is lastiger dan ooit. Voor bedrijven is het daarom extra belangrijk om top of mind te blijven bij klanten.
Hoe kan dat beter dan met een onderscheidend kado vol met een unieke en doeltreffende boodschap, bruikbare producten en persoonlijke toevoegingen van jouw bedrijf? Surprise Company helpt jou met een zakelijk kado die past bij jouw bedrijf en wat  bijdraagt aan de verbinding tussen jouw bedrijf en de ontvanger. 

Gepersonaliseerde verjaardag presentjes – kado gemak

Op zoek naar het ideale verjaardagskado voor jouw medewerkers? Verras de jarige met een gepersonaliseerd kado, precies geleverd op de dag dat hij/zij jarig is. Dit noemen wij Kado gemak!
 
We zorgen samen voor een uniek kado op maat met iedere gewenste persoonlijke boodschap en de juiste producten die passen bij jouw bedrijf. Voor ieder budget kan Surprise Company aan de slag. 
 

Hoe ziet dit proces er uit? 

  1. Na een brainstorm met de klant bepalen we het aantal, het budget per persoon of per functie en de inhoud van de kado’s.
  2. Aan de hand hiervan creëren we kado’s die passen bij de ontvangers. 
  3. Vervolgens zullen we via ons unieke, 100% AVG proof en op maat gemaakte systeem bijhouden welke medewerker of klant jarig is en een kado op het juiste moment versturen zodat deze precies op tijd aankomt. 
Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem contact op of lees hier alles over de mogelijkheden! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Brievenbuskado

Een brievenbuskado is compacter dan een gemiddelde kadoverpakking. Een brievenbuskado is maximaal 3 cm hoog waardoor het pakketje door de brievenbus past. Binnen de brievenbuskado formaten zijn er veel mogelijkheden om ook echt een bijzonder kado te creëren!
 
Denk bijvoorbeeld aan een brievenbuskado met een uniek theepakket met verschillende soorten thee en snack, een thuiswerk kado met (bedrukte) thuiswerk benodigdheden zoals een duurzaam kladblok of een brievenbuskado met ons “pollepel principe”. 
 
Een brievenbuskado kunnen we daarnaast ook nog eens eenvoudig personaliseren met elke gewenste bedrukking in de kleuren en uitingen van jouw bedrijf! Ook is een brievenbuskado extra geschikt voor lagere aantallen of kleinere budgetten omdat de verzendkosten altijd onder de €4,50 per kado zijn.

Wist je dat kado’s voor werknemers in de vrije ruimte vallen van de werkkostenregeling?!

Een geschenk onder de €25 inclusief BTW is belastingvrij mits het kado geen geld of een kadobon is. Met bijzondere gelegenheden zoals een 25- of 40-jarig jubileum is een uitkering van een heel maandloon onbelast.

Wil jij ook een toffe box samenstellen?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Drukwerk en personaliseren

Surprise Company werkt samen met lokale en vaste drukwerk partners. Door inhouse creatievelingen, korte lijnen en langdurige samenwerkingen is iedere uitdaging te realiseren. Of het nu gaat om etiketten met logo, bedrukte kunststof ijsblokjes, gepersonaliseerde sleeves voor bijvoorbeeld chocolade repen of op maat gemaakte en gepersonaliseerde onderzetters, complimenten kaartjes of unieke verpakkingen; geen product is ons te gek om een mooi design op te drukken!

Logistiek en levering

Van Nederland tot Australië, geen bestemming is ons te gek! Naast de productie van jouw bestelling regelen wij ook de verzending en logistiek via onze logistieke partner; Hubbel. Samen met Hubbel zorgen we dat jouw kado’s co2 neutraal en 100% elektrisch worden bezorgd door heel Nederland. 
Hiermee zijn de kado’s van Surprise Company niet alleen uniek en verbluffend, maar ook nog eens super groen!

Hoe we dat doen?

Wij werken zonder standaard assortiment, waardoor creativiteit en maatwerk de standaard zijn. Voor ieder soort klant en gelegenheid stellen wij binnen een mum van tijd het ultieme kado samen. Door veel ervaring met grote en kleine klanten, onze betrouwbare lokale partners en eigen productie- en inpak faciliteiten is geen uitdaging voor ons te gek!

Duurzaamheid staat bij ons centraal! Meer info vind je hier

Blogs

Surprise Company is dol op alles wat met cadeaus en feestelijke momenten te maken heeft! In de blogs delen we regelmatig mooie verhalen van klanten, bijzondere cadeau momenten en de meest actuele nieuwtjes over Surprise Company.
rtrz
colour_500x500
Hubbel
Surprise Company
Last minute kerstpakket
Duurzaam zakelijk cadeau

Met ons een tof pakket samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!