Jouw relaties of medewerkers op een unieke en persoonlijke manier verrassen?

Vul je gegevens in en wij zullen geheel vrijblijvend contact met je opnemen om samen te sparren en alle mogelijkheden te bespreken.

De kracht van Surprise company

De kracht van Surprise Company is een combinatie van het grote netwerk aan lokale en unieke partners die de wereld een stukje mooier willen maken met daarnaast onze onuitputbare energie om elke samenwerking tot een succes te brengen.

Deze bedrijven gingen jou al voor

Teva Pharmaceutics – Paasbrunch Box

Teva Pharmaceutics is een bedrijf die medicatie ontwikkeld en produceert. In aanloop naar de Pasen heeft Surprise Company samen met Teva een unieke Paasbrunch Box ontwikkeld! De box is compleet naar de wens van Teva samengesteld. 

Wat maakt deze box zo bijzonder? Naast verschillende verse producten zoals een mini stolletje van een lokale bakkerij hebben we ook in samenwerking met een lokale kwekerij narcissen in pot toegevoegd. Met als gevolg een kleurrijk resultaat waar het lentegevoel gegarandeerd door wordt opgewekt.

Sir Joe – Proostpakket

Door CoVid-19 hebben veel winkels en publieke locaties hun deuren verplicht moeten sluiten. Zo ook horeca Nederland. Na bijna 6 maanden is de horeca op 28 april met strikte voorwaarden weer geopend. Tijd voor een minifeestje dacht Sir Joe!

Surprise Company heeft voor de klanten van Sir Joe een proostpakket samengesteld waarin de eigen drankjes van Sir Joe de basis waren.

Benieuwd wat voor ideeën we hebben voor jouw bedrijf?

Vul je gegevens in en we nemen vrijblijvend contact op om te sparren.

Ons verhaal

Soms ontstaat er tijdens een gigantische crisis een fantastische kans. Toen COVID-19 voor het eerst voet aan de grond kreeg in Nederland  werd thuiswerken de norm. Sociaal contact was ineens heel bijzonder.

Voor bedrijven is het in deze tijden, waarbij we elkaar minder zijn gaan zien, nog belangrijker om top of mind te blijven bij medewerkers en klanten.

En hoe kan dat beter dan met een uniek cadeau of gepersonaliseerd pakket die met een glimlach wordt thuisbezorgd?!

Oprichter van Surprise Company Nick Polder ontdekte dat er in de zakelijke geschenken markt nog te weinig innovatie, duurzaamheid en creativiteit werd toegepast.

Met zijn ervaring als eigenaar van NIQ Supplies die duurzame en innovatieve verpakkingen en disposables bedenkt en levert, waren deze drie kansen zo gegrepen!

Na een samenwerking met een aantal geweldige klanten kon geconcludeerd worden dat Surprise Company echt iets unieks te bieden had. 

“ You must have the gift of giving ”

We vertellen je graag meer over ons en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur geheel vrijblijvend contact met je op.