Kadogemak

Als verantwoordelijke wil je het liefste iedere medewerker en klant een kado geven tijdens zijn of haar verjaardag of jubileum, maar met de hoeveelheid mensen en dagen die je dan moet onthouden wordt het soms nogal een chaos.
 
Surprise Company got you covered met het nieuwe Kadogemak!
 
Kadogemak is dé oplossing om geen zorgen meer te hebben over verjaardagskado’s voor personeel en/of klanten. Surprise Company zorgt er met dit nieuwe concept voor dat een leuke attentie op iedere gewenste datum bij de medewerker of klant wordt thuisbezorgd. Hiermee versterk je de relatie en verbinding tussen je werknemers/klanten en jouw bedrijf. 
Groot genoeg voor iedere uitdaging, klein genoeg voor persoonlijke aandacht.

Verras jouw medewerkers

Stel je voor: je bent als medewerker net als alle andere dagen van het jaar druk aan het werk. Dan ligt er onverwacht een pakketje op de deurmat voorzien van het logo van jouw werkgever. Je maakt het pakketje open en het blijkt een kadootje te zijn van het team. Een leuke verrassing die echt bij je past met een persoonlijke boodschap van jouw leidinggevende of directie met een gezondheidswens en een blijk van waardering. Je dag is gelijk een stuk leuker en de volgende dag start je de werkdag met een extra grote glimlach!
Dit laatste is precies het doel waar Surprise Company iedere dag aan werkt met Kadogemak. Als aanvullende bonus doen we er ook nog alles aan dat dit gerealiseerd wordt op duurzame wijze en zonder gedoe. Surprise Company is namelijk expert in het samenstellen van duurzame relatiegeschenken, mede door onze samenwerking met Hubbel!

De voordelen van kadogemak

Groot genoeg voor iedere uitdaging, klein genoeg voor persoonlijke aandacht.

Hoe werkt het?

In een brainstorm gaan we aan de slag om mooie kado concepten samen te stellen voor de ontvangers. In deze meeting zullen we aan de hand van een aantal scherpe vragen de ontvangers in kaart brengen, en tot een passend thema en invulling komen. Tijdens deze meeting zullen er bijvoorbeeld ook keuzes gemaakt worden of we voor iedere ontvanger hetzelfde kado maken of bijvoorbeeld per geslacht, leeftijd groep of zelfs per persoon en budget gaan variëren in de kado’s!

Een belangrijk voordeel van het geven van verjaardagskado’s aan medewerkers is de emotionele waarde. Naast dat de loyaliteit van het personeel groeit levert waardering ook een beter gevoel bij de organisatie op en wordt het personeel ambassadeur van het bedrijf.

Een mooie aanvulling: Surprise Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bedrukken van op maat gemaakte kado verpakkingen, dus al jouw kado’s zijn helemaal in stijl van jouw bedrijf.
 
Ben je benieuwd geworden wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en hoe wij alle vraagstukken AVG proof hebben gemaakt? We staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door onze creatieve geesten.

Klaar voor de Kerst

Het einde van het jaar kan nogal stressvol zijn en er zijn vaak nog genoeg andere dingen die je moet regelen. Ons doel is dan ook om jou in dit proces zo volledig mogelijk te ontzorgen. Zelfs voor last minute aanvragen staan we klaar om alles van A t/m Z te regelen en stressvrij het jaar af te sluiten. Zo werken we ernaartoe om met persoonlijk contact en korte lijntjes zowel de ontvanger als de gever blij te maken.

Wil jij je werknemers en/of zakelijke relaties deze Kerst verrassen met een uniek kerstgeschenk? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale kado. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken alle mogelijkheden binnen jouw wensen en behoeftes.

Dit is waar we goed in zijn

Iedere aanvraag die wij vervullen met kado’s is uniek en vertelt een eigen verhaal. Er zit dus altijd een persoonlijke touch aan de kado’s die tegelijkertijd aansluiten bij de organisatie, de juiste boodschap overbrengt en jouw merk vertegenwoordigd.

Dat je een kado aan jouw medewerkers of klanten gaat geven is fantastisch. Daarom geloven wij dat jij er als klant net zo blij van moet worden als de gelukkige ontvanger. Met duidelijke communicatie, snel schakelen en speciaal geselecteerde mogelijkheden nemen wij jouw zorgen weg.

Bij het geven van een zakelijk kado wil je natuurlijk dat je merk goed in naar voren komt. Hoe jij je merk ook wil laten terugkomen, wij regelen het. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje, bedrukte verpakking of bedrukte producten die onze specialisten met of voor je kunnen ontwerpen.

Deze bedrijven gingen jou al voor