Wat we doen - unieke kado momenten

Dat het geven van een waardevol en passend kadootje aan personeel belangrijker is dan ooit dat is duidelijk. De overschot aan banen in de huidige markt kunnen zorgen voor veel verschuiving van personeel. De voornaamste reden hiervan: ontevredenheid van personeel en/of het minder gewaardeerd voelen. 
 
Medewerkers blijven verrassen is daarom erg belangrijk. Maar hoe verras jij jouw medewerkers nu echt? Natuurlijk zijn er genoeg traditionele geefmomenten in het jaar om medewerkers een blijk van waardering te geven zoals Pasen en Kerst. Maar welke momenten maken impact? De momenten wanneer een medewerker geen kadootje verwacht! 
 
Surprise Company staat het hele jaar door klaar om kado’s te creëren die impact maken en passen bij jouw bedrijf. Onverwachte kado momenten laten een positieve indruk achter bij de medewerker. 
Groot genoeg voor iedere uitdaging, klein genoeg voor persoonlijke aandacht.
Eén van de meest belangrijke geefmomenten die heel veel bedrijven over het hoofd zien heeft alles te maken met “Oranje koorts”. Elke twee jaar bloeit er in Nederland een ongekend Oranje gevoel op, namelijk tijdens het EK en WK voetbal. Natuurlijk heeft niet 100% van Nederland een gevoel bij voetbal, maar als Nederlandse inwoner kun je eigenlijk niet onder het Oranje gevoel uit. Hoe leuk om als bedrijf samen met Surprise Company een passend Oranje kadootje te ontwikkelen waardoor al jouw medewerkers klaar zijn om de finale te bereiken en een waar Oranje feest los te laten barsten. 
 
Naast leuke externe momenten heeft ieder bedrijf ook belangrijke interne datums die niet over het hoofd gezien mogen worden en een kadootje waard zijn. Deze momenten zijn tweeledig; de verjaardag van personeel en de verjaardag van het bedrijf. We got you covered met personeel verjaardagen, lees hier meer over! Maar de verjaardag van jouw bedrijf is bijna net zo bijzonder. Surprise Company heeft tal van leuke ideeën en concepten op de plank om de verjaardag van jouw bedrijf te vieren en tegelijkertijd het personeel in het zonnetje te zetten. 
 
Nieuwsgierig geworden hoe Surprise Company jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we creëren zonder verplichtingen een uniek concept op basis van jouw bedrijf. 

Klaar voor de Kerst

Het einde van het jaar kan nogal stressvol zijn en er zijn vaak nog genoeg andere dingen die je moet regelen. Ons doel is dan ook om jou in dit proces zo volledig mogelijk te ontzorgen. Zelfs voor last minute aanvragen staan we klaar om alles van A t/m Z te regelen en stressvrij het jaar af te sluiten. Zo werken we ernaartoe om met persoonlijk contact en korte lijntjes zowel de ontvanger als de gever blij te maken.

Wil jij je werknemers en/of zakelijke relaties deze Kerst verrassen met een uniek kerstgeschenk? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale kado. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken alle mogelijkheden binnen jouw wensen en behoeftes.

Dit is waar we goed in zijn

Iedere aanvraag die wij vervullen met kado’s is uniek en vertelt een eigen verhaal. Er zit dus altijd een persoonlijke touch aan de kado’s die tegelijkertijd aansluiten bij de organisatie, de juiste boodschap overbrengt en jouw merk vertegenwoordigd.

Dat je een kado aan jouw medewerkers of klanten gaat geven is fantastisch. Daarom geloven wij dat jij er als klant net zo blij van moet worden als de gelukkige ontvanger. Met duidelijke communicatie, snel schakelen en speciaal geselecteerde mogelijkheden nemen wij jouw zorgen weg.

Bij het geven van een zakelijk kado wil je natuurlijk dat je merk goed in naar voren komt. Hoe jij je merk ook wil laten terugkomen, wij regelen het. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje, bedrukte verpakking of bedrukte producten die onze specialisten met of voor je kunnen ontwerpen.

Deze bedrijven gingen jou al voor