Een uniek kerstpakket van Surprise Company

Kerstpakketten
Een uniek kerstpakket is in de kerstpakketten markt niet zomaar gevonden! Bijna alle aanbieders werken met een standaard assortiment en de welbekende merkproducten. Dit biedt enerzijds gemak maar anderzijds is het super saai en nietszeggend. Hoe kan je jouw medewerkers en klanten echt verrassen? Met een uniek kerstpakket van Surprise Company!

Een uniek en waardevol cadeau begint bij het bepalen van het thema. Wat wil je bereiken bij het geven van het kado en welke indruk moet de ontvanger krijgen. Daarnaast is het misschien nog wel belangrijker om te weten wie de ontvangers nu eigenlijk echt zijn. De ene ontvanger zal van lekker eten houden, terwijl de andere ontvanger bijvoorbeeld enthousiaster wordt van een ontspan moment.

Het is daarom erg handig om van tevoren een aantal zaken te bepalen voordat je überhaupt opzoek gaat naar een geschikt kerstpakket!

last minute kerstpakket
last minute kerstpakket

Hoe helpen wij jou met het samenstellen van hét unieke kado met impact?

Het is onze missie om verbinding te creëren met onderscheidende en unieke kado’s. Om hét ultieme kado te bedenken voor jou als klant werkt Surprise Company met een gestructureerd stappenplan:

  • Stap 1 – De interne voorwaarden: Een uniek kado is super tof, maar dit moet natuurlijk wel aansluiten bij het budget, het doel van het cadeau en de deadline. Tijdens een (digitale) afspraak stemmen we samen af wat de voorwaarden zijn van het project;

  • Stap 2 – De situatieschets: Vervolgens zullen we door middel van een aantal scherpe vragen onderzoeken wie de ontvangers van het cadeau zijn, wat de algemene behoefte van de ontvanger is en hoe we hierop in kunnen spelen met een uniek en passend kado;

  • Stap 3 – De marketing achter het kado: Surprise Company streeft naar zichtbaarheid van jouw merk. Een kado voor jouw klanten of medewerkers is een uitgelezen kans om het merk van jouw bedrijf en de gewenste boodschap uit te dragen. Tijdens deze stap creëren we de marketing elementen van het kado;

  • Stap 4 – Nu we alle informatie compleet hebben is het tijd voor een voorstel op maat en kunnen we gaan knallen!

Wist je dat: Het proces van stap 1 uit het stappenplan tot en met de levering van het ultieme kado bij Surprise Company gemiddeld maar zes werkdagen duurt?

Een uitgelicht kado van Surprise Company – Op maat gemaakte houten kerstballen

Wat is er leuker dan een persoonlijk kado? Precies, helemaal niets! Via onze lokale houtbewerking partner kan Surprise Company onder andere gepersonaliseerde houten borrelplanken, houten skylines van jouw favoriete stad of eigen creatie, houten 3D modellen en houten kerstballen leveren. 

De gepersonaliseerde houten kerstballen staan niet alleen leuk in de kerstboom, de kerstballen bieden ook een uitgelezen kans om een persoonlijke boodschap en jouw merk op een unieke manier uit te dragen. Klik hier voor de mogelijkheden!

Unieke kerstballen

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Surprise Company staat altijd klaar om te helpen met het samenstellen van het ultieme kado. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een berichtje via LinkedIn of Instagram!

Andere blogs

rtrz
colour_500x500
Hubbel
Surprise Company

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!