(Te) Gekke kado momenten

Stel, je bent een medewerker die al een tijdje in dienst is bij hetzelfde bedrijf. Je ontvangt ieder jaar een leuk kadootje tijdens Pasen, Sinterklaas en met Kerst. Deze acties worden uiteraard gewaardeerd.
 
Maar dan ineens, op 1 Maart, gaat de deurbel. Je doet open en het blijkt een kadootje te zijn op een moment waarop je het niet verwacht. Je gaat er even goed voor zitten en maakt het kadootje open. Wat blijkt, het is vandaag, 1 Maart, nationale complimentendag. 
 
De werkgever heeft Surprise Company ingeschakeld om een op maat gemaakt kadootje te versturen met daarin een gigantisch compliment: je wordt gewaardeerd en jouw werkgever is dol gelukkig met jou als medewerker! Daarnaast zit er een klein gepersonaliseerd doosje in het kadootje. Je maakt het doosje open en er zitten verschillende complimentenkaartjes in met quotes zoals “Jij bent de full colour in mijn zwart wit printer”. Een glimlach is niet meer van jouw gezicht te krijgen en de dag kan niet meer stuk! 
 
Het moraal van het verhaal: kadootjes geven op momenten waarop jouw medewerkers het niet verwachten maken pas echt indruk. Deze verrassingen gaan gegarandeerd te ronde tijdens verjaardagen en borrels! 
 
Ben je benieuwd welke bijzondere dagen we nog meer in petto hebben om jouw medewerkers te verrassen? Neem contact op via deze link
 
Spoiler alert: De week van de lente kriebels, internationale dag van geluk en anti dieet dag onder andere geselecteerd in ons lijstje 🙂 
 

Wil jij ook een toffe box samenstellen?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Klaar voor de Kerst

Het einde van het jaar kan nogal stressvol zijn en er zijn vaak nog genoeg andere dingen die je moet regelen. Ons doel is dan ook om jou in dit proces zo volledig mogelijk te ontzorgen. Zelfs voor last minute aanvragen staan we klaar om alles van A t/m Z te regelen en stressvrij het jaar af te sluiten. Zo werken we ernaartoe om met persoonlijk contact en korte lijntjes zowel de ontvanger als de gever blij te maken.

Wil jij je werknemers en/of zakelijke relaties deze Kerst verrassen met een uniek kerstgeschenk? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale kado. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken alle mogelijkheden binnen jouw wensen en behoeftes.

Dit is waar we goed in zijn

Iedere aanvraag die wij vervullen met kado’s is uniek en vertelt een eigen verhaal. Er zit dus altijd een persoonlijke touch aan de kado’s die tegelijkertijd aansluiten bij de organisatie, de juiste boodschap overbrengt en jouw merk vertegenwoordigd.

Dat je een kado aan jouw medewerkers of klanten gaat geven is fantastisch. Daarom geloven wij dat jij er als klant net zo blij van moet worden als de gelukkige ontvanger. Met duidelijke communicatie, snel schakelen en speciaal geselecteerde mogelijkheden nemen wij jouw zorgen weg.

Bij het geven van een zakelijk kado wil je natuurlijk dat je merk goed in naar voren komt. Hoe jij je merk ook wil laten terugkomen, wij regelen het. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje, bedrukte verpakking of bedrukte producten die onze specialisten met of voor je kunnen ontwerpen.

Deze bedrijven gingen jou al voor