Surprise Company pakt door in 2022

Surprise Company

Surprise Company gaat als een raket. Het eerste officiële jaar zit er op en zonder de steun van onze klanten en partners waren we nooit zo ver gekomen. In 2021 hebben we maar liefst 7000+ kado’s mogen maken en 210 bomen gepland via onze partner Trees for All!

Dit jaar lanceren we mooie nieuwe concepten, zullen we veel duurzame doelstellingen afvinken en willen we nog meer opdrachtgevers blij maken met gepersonaliseerde en unieke kado’s.

Groter, beter, duurzamer

Naast dat we vol met leuke ideeën zitten hebben we ook ambitieuze plannen om Surprise Company nog duurzamer te maken. Graag nemen we je mee in onze toekomstplannen voor dit jaar en voor de komende drie jaar. 

De lange termijn missie van Surprise Company is duidelijk: Het meest duurzame zakelijk kado bedrijf van Nederland worden vóór 2024!

Hoe gaan we dat doen?

  • 2022 – Het verbeteren van onze verpakkingen, duurzamer tape inzetten en het zelf maken van gerecycled vulmateriaal. 
  • 2022 – Daarnaast zullen we onze samenwerking met Trees for All verder uitbreiden en nog meer bomen planten ter compensatie van onze footprint; 
  • 2022 – Start met het Co2 neutraal leveren van kado’s. Dit zullen we onder andere doen met onze logistieke partners. Ook zullen we gaan groeien met onder anderen een logistieke professional om de bezorgingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen;
  • 2022 / 2023 – Als aanvulling op de doelstelling van het Co2 neutraal leveren van kado’s zullen we vanaf 2022 gaan bouwen aan een 100% elektrisch wagenpark om ook zelf kado’s zonder uitstoot te kunnen leveren en 100% elektrisch naar klanten te kunnen rijden!
  • 2023/2024 – Concept plannen om het pand van Surprise Company te verduurzamen met onder anderen zonnepanelen verder uitwerken en uitvoeren. 

Nieuw concept 2022: Verjaardag gemak

Dit jaar zullen we een aantal nieuwe concepten doorvoeren. Eén van onze nieuwe concepten die we in januari 2022 gaan lanceren is het concept “kado gemak”. Hieronder geven we je graag alvast een Sneak Peak van dit concept.

Kado gemak is dé mogelijkheid om geen zorgen meer te hebben over verjaardagen van medewerkers en klanten. Surprise Company zorgt er met kado gemak voor dat op de verjaardag van een medewerker of klant er een leuk kanootje wordt thuisbezorgd.

Hoe werkt het?

Gezamenlijk bepalen we tijdens een smakelijke brainstorm meeting het budget, de soort kado’s en leuke persoonlijke boodschappen.

Het is natuurlijk mogelijk om voor iedere medewerker of klant hetzelfde kado te maken, maar we kunnen ook bijvoorbeeld per geslacht, leeftijd groep of zelfs per persoon variëren in kado’s. 

Als we bovenstaande hebben afgestemd hoeven we alleen nog maar een Surprise Company document met alle namen, geboortedata en adressen in te vullen en we zijn klaar om alle medewerkers en/of klanten klanten te verrassen. 

Blije gezichten gegarandeerd!

Hou vooral onze blogs in de gaten, later in Januari zullen we een volledige blogpost wijden aan kado gemak van Surprise Company.

Ben je benieuwd geworden hoe Surprise Company jouw bedrijf kan helpen om te verrassen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder!

Andere blogs

rtrz
colour_500x500
Hubbel
Last minute kerstpakket

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!