Surprise Company levert 100% uitstoot vrije zakelijke kado’s!

Hubbel

De duurzame kado’s van Suprise Company zijn nog duurzamer geworden! Per 30-01-2022 is Hubbel namelijk dé logistieke partner van Surprise Company! Met dit heugelijke nieuws wordt direct één van de duurzame doelen van 2022 behaald. De 100% elektrische vervoersmiddelen van Hubbel gaan er voor zorgen dat Surprise Company een gigantische Co2 reductie gaat behalen met het bezorgen van zakelijke kado’s binnen Nederland.

Dit jaar gaat voor Surprise Company een jaar worden van groei, ontwikkeling en verduurzaming van het bedrijf. In het eerdere artikel op onze website over de duurzame doelen van Suprise Company vertelden we al beknopt onze toekomstplannen. Dit jaar gaat op het gebied van duurzaamheid een extra belangrijk jaar worden. Het is onze missie om vóór 2024 het meest duurzame (en creatieve) zakelijk kado bedrijf van Nederland te worden! En dat worden we niet vanzelf…

Surprise Company heeft voor dit jaar de volgende duurzame doelstellingen bepaald:

  • 2022 – Het verbeteren van onze verpakkingen.
  • 2022 – De samenwerking met Trees for All verder uitbreiden en nog meer bomen planten.
  • 2022 – Start met het Co2 neutraal leveren van kado’s.
  • 2022 / 2023 – Bouwen aan een 100% elektrisch wagenpark en een 100% uitstoot vrij bedrijf.

De recente samenwerking met Hubbel is voor Surprise Company een fantastische start van de duurzame ontwikkelingen. Samen met onze logistieke partner kunnen we 100% uitstoot vrij onze klanten gaan voorzien van duurzame zakelijke kado’s.

Wie en wat is Hubbel eigenlijk?

Hubbel gelooft dat de first en last mile in de stad anders kan en moet, slimmer en groener. En dat is wat Hubbel doet: stadslogistiek slimmer en groener maken. Altijd 100% Zero Emissie en zo slim als mogelijk is. Slim betekent voor Hubbel met zo min mogelijk kilometers en zo min mogelijk lege ruimte goederen vervoeren in de stad en daarbuiten. Het doel is om daarmee de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid van (stads)logistiek te verbeteren.

Naast dat Hubbel stadslogistiek slimmer en groener wil maken, heeft Hubbel ook alle duurzame mogelijkheden buiten de stad. Het gehele wagenpark van Hubbel is 100% elektrisch en daarom voor Surprise Company een fantastische keuze voor een groene(re) toekomst.

Waarom is Duurzaamheid zo belangrijk voor Suprise Company?

Waarom zijn duurzaamheid en duurzame zakelijke kado’s dan zo belangrijk voor Suprise Company vraag je je wellicht af. Het antwoord daar op is simpel. We willen allemaal zo lang mogelijk genieten van onze mooie wereld. Door onder andere de grote hoeveelheden Co2 uitstoot, afval en overconsumptie warmt de aarde op. De opwarming van de aarde heeft grote gevolgen voor de natuur. Bij Surprise Company zijn we van mening dat ieder bedrijf een steentje bij kan en zou moeten dragen om onze planeet groen(er) te maken.

We realiseren ons namelijk erg goed dat we in een branche actief zijn waar ontzettend veel materialen gebruikt worden met gigantische afvalstromen. Denk hierbij aan verzenddozen, vulmateriaal maar ook de verpakkingen en productie impact van alle producten die in een kado verwerkt zijn. Suprise Company is daarom van mening dat er gigantisch veel duurzame slagen gemaakt kunnen worden in onze branche waar we ons als bedrijf hard voor gaan maken.

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden wat Surprise Company voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op! Surprise Company is zeven dagen per week bereikbaar. Ook via LinkedIn en Instagram!

Andere blogs

rtrz
colour_500x500
Surprise Company
Last minute kerstpakket

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!