Surprise Company in een nieuw jasje!

Groei is goed, maar dat betekent ook dat je soms even moet stilstaan bij interne zaken, en of wat je uitdraagt nog past bij wat je doet. Door de grote stappen die we de afgelopen 2 jaar hebben gemaakt kwamen we er dit jaar achter dat het onze tijd was om het bedrijf naar een volgend level te brengen.

Tijdens de zomer van 2022 hebben we binnen Surprise Company dus alles behalve stil gezeten. De afgelopen drie maanden zijn we namelijk met onze partners aan de slag gegaan om het bedrijf naar een volgend level te brengen met een rebranding. Met onder andere een opgefrist logo en geheel nieuwe website zijn we klaar voor de toekomst.

Wie mijlpalen behaald moet natuurlijk trakteren.. Laat jouw gegevens achter in een comment of stuur een berichtje via het contactformulier op onze website (klik hier) en ontvang rond de kerst een uniek kerstkadootje.

Bij onze rebranding hoorde ook het herbepalen van onze kernwaarde. We liepen namelijk met de vraag “waar staat Surprise Company nou eigenlijk voor?”. Het antwoord vonden we uiteindelijk na een hoop hersenspinsels en de vraag “Wat hebben we onze klanten te bieden en waar zijn we goed in?”. Zo konden we onze basis waardes vastleggen:

  • Geluk > Surprise Company brengt niet alleen een leuk kadootje bij de ontvangers; wij leveren geluk, loyaliteit en waardering voor onze klanten. 
  • Ontzorgen > Met duidelijke communicatie, snel schakelen en ongekende mogelijkheden nemen wij jouw zorgen weg.
  • Persoonlijk > Wij kennen onze klanten! Persoonlijk advies en maatwerk is de standaard. 
  • Creatief > Surprise Company is altijd verrassend met nieuwe concepten en de meest unieke en creatieve kado’s. 

Bij de juiste kernwaarden horen de juiste kleuren…

…En natuurlijk ook een nieuw logo… 

Het was geen makkie om de juiste kleuren, beelden en taal te vinden die de kernwaarde van Surprise Company goed konden weerspiegelen. Met de geweldige partners bestaande uit onder anderen Achieve Digital Agency, Fly Marketing en Groot in Groeien is het gelukt om het bedrijf in een nieuw jasje te steken dat past bij het merk waar Surprise Company inmiddels tot uitgegroeid is. 

Want wat begon als een unieke, spannende aanvraag in 2020 (lees hier alles over onze start) is inmiddels een mooi bedrijf met een unieke filosofie, kernwaarden, duurzame beloftes en creatieve kado concepten. 

Benieuwd hoe we onze filosofie voor jouw bedrijf in kunnen zetten?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

“Surprise Company, voor kado’s met impact!” 

Andere blogs

rtrz
Hubbel
Surprise Company
Last minute kerstpakket

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!