Promotioneel cadeau voor EVA

EVA (Echt Voor Albrandswaard) is een lokale politieke partij uit de gemeente Albrandswaard. In aanloop naar de gemeenteraad verkiezingen van 16 maart 2022 zocht EVA een ludiek cadeautje om de weken vóór de verkiezingen uit te delen aan de inwoners van Albrandswaard.

De vraag voor Surprise Company luidde dan ook: Kunnen jullie een leuk cadeautje verzinnen wat in teken staat van groei, in de kleuren van EVA en waar mensen voor langere tijd iets aan hebben. Een belangrijke voorwaarde was dat de cadeautjes op straat uitgedeeld konden worden en dat er ook een winactie gedaan kon worden met de cadeautjes.

De inhoud van het pakket

Na een aantal concepten uitgewerkt te hebben kwamen we al snel tot de conclusie dat zonnebloemen een erg leuke optie waren om te geven aan de inwoners van Albrandswaard. Zonnebloemzaden waren erg geschikt voor het uitdelen op straat en de zaden vertelde ook gelijk het verhaal van groei en ontwikkeling. Om de zaden succesvol uit te delen heeft Surprise Company een kleine verpakking ontwikkeld in de stijl van EVA.

Op deze verpakking konden we eenvoudig een QR code printen met een aantal afwijkende QR codes. De afwijkende QR codes waren de winnende codes die een leuke verrassing thuisgestuurd kregen.

Verkiezingsuitslag: EVA (Echt Voor Albrandswaard) is de grootste partij van Albrandswaard geworden tijdens de gemeenteraad verkiezingen van 2022. Team EVA, Gefeliciteerd!

Andere verhalen

7
Daikin-relatiegeschenk
De-workoutclub-houtenkerstballen
Rotterdamse-borrelbox

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more