Samenwerken met Surprise Company

Surprise Company zorgt voor verbinding met unieke en onderscheidende zakelijke kado’s op maat! Met onze lokale en duurzame partners, zorg voor kwaliteit en elke gewenste branding zorgen wij voor een kado met impact. 

Wij werken zonder standaard assortiment, waardoor creativiteit en maatwerk de standaard zijn. Voor elke soort klant stellen wij binnen mum van tijd het ultieme kado samen. De lijnen binnen Surprise Company zijn kort en daardoor zijn we niet alleen flexibel maar ook supersnel! 

De specialisten binnen Surprise Company staan elke dag klaar om jouw klant of medewerker te verrassen. Wij werken samen met betrouwbare en lokale partners met niet alleen mooie producten, maar ook met een verhaal! 

Onze klanten zijn op zoek naar verrassingen en kado’s voor anderen en daarom vind ik het extra belangrijk dat onze klanten minstens net zo verrast worden met duidelijke communicatie, snel schakelen, leveringen die op tijd zijn en met een glimlach worden bezorgd” – Nick Polder / Initiatiefnemer Surprise Company.

Wat Surprise Company bijzonder maakt: 

  • Wij werken uitsluitend samen met partners die duurzaamheid als basis zien;
  • Voor al onze klanten planten wij bomen via onze partner Trees For All. Dit doen wij voor een groenere wereld en om Co2 te compenseren;
  • Mogelijkheden voor ieder budget en voor iedere gelegenheid;
  • Surprise Company werkt samen met een Vitaloog om hét geschikte kado te creëren waar personeel gelukkig(er) van wordt. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op! 

Andere blogs

rtrz
colour_500x500
Hubbel
Surprise Company

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!