Bedankt voor het vertrouwen in Surprise Company!

Het eerste officiële jaar van Surprise Company zit er op. Zonder jouw steun waren we nooit zo ver gekomen. Heel erg bedankt voor de mooie samenwerking afgelopen periode.

Zonder jou hadden we nooit ruim 7.000 cadeaus kunnen inpakken, hadden we nooit ruim 500 kilo gerecycled vulmateriaal kunnen gebruiken en hadden we dit jaar ook nooit 210 bomen kunnen planten in samenwerking met onze partner TreesforAll.nl.

Enorm bedankt!

Graag vertel ik je op deze pagina meer over onze plannen in 2022!


ik wil weer samenwerken

De ambitieuze plannen en doelstellingen van Surprise Company in 2022

Dit jaar zullen we veel duurzame doelstellingen afvinken, zullen we mooie nieuwe concepten lanceren en willen we nog meer mensen blij maken met unieke en gepersonaliseerde cadeau’s! 

Verjaardag gemak

Dit jaar zullen we een aantal nieuwe concepten doorvoeren, waaronder het nieuwe onderdeel van Surprise Company “verjaardag gemak”.

Verjaardag gemak is dé mogelijkheid om geen zorgen meer te hebben over verjaardagen van medewerkers en klanten.

Hoe werkt het?

Gezamenlijk bepalen we tijdens een smakelijke brainstorm meeting het budget en de soort cadeaus en leuke persoonlijke boodschappen (wij trakteren op een lunch, ook als de horeca nog steeds dicht is).

Het is natuurlijk mogelijk om voor iedere medewerker of klant hetzelfde cadeau te maken, maar we kunnen ook bijvoorbeeld per geslacht, leeftijd groep of zelfs per persoon variëren in cadeau’s. 

Als we bovenstaande hebben afgestemd hebben we alleen nog maar een ingevuld Surprise Company document met alle namen, geboortedata en adressen nodig en we zijn klaar om alle medewerkers en/of klanten klanten te verrassen. 

Blije gezichten gegarandeerd!

Benieuwd naar de ideeën die ik voor jou heb?

Vul je gegevens in en ik neem vrijblijvend contact op om te sparren.


Ik heb interesse

Groter, beter, duurzamer!

Naast dat we vol met leuke ideeën zitten hebben we ook ambitieuze plannen om Surprise Company nog duurzamer te maken. Graag neem ik je mee in onze toekomstplannen. 

De lange termijn missie van Surprise Company is duidelijk: Het meest duurzame relatiegeschenk bedrijf van Nederland worden vóór 2024!

Hoe gaan we dat doen?

Het lijkt mij fantastisch om ook dit jaar weer samen te werken met elkaar! Laten we proosten op een ongelofelijk mooi 2022.

Feestelijke groeten,

Nick van Surprise Company

Laat je gegevens achter of stuur een mailt naar nick@surprise-company.nl en ik neem binnen 24 uur geheel vrijblijvend contact met je op.

De kracht van Surprise company

De kracht van Surprise Company is een combinatie van het grote netwerk aan lokale en unieke partners die de wereld een stukje mooier willen maken met daarnaast onze onuitputbare energie om elke samenwerking tot een succes te brengen.