Ons verhaal

De afgelopen jaren waren voor iedereen in de wereld een uitdagende periode. Thuiswerken werd de norm, sociaal contact werd bijzonder en dingen die voorheen normaal waren, waren ineens niet meer zo gewoon. We gingen anders kijken naar zaken en dit werd een bron van inspiratie waaruit Surprise Company werd geboren.

Vooral voor bedrijven werd het in deze tijden, waarin we elkaar minder vaak zagen, nog belangrijker om top of mind te blijven bij medewerkers en de relaties hiermee goed te onderhouden. Waar dit in het begin geprobeerd werd met de regelmatige video calls waren bedrijven toch op zoek naar iets dat verder ging dan dat. De oplossing: een uniek of gepersonaliseerd kado welke met een glimlach wordt thuisbezorgd!
 
“In de tweede maand van de eerste corona lockdown van 2020 vroeg een klant van mijn eerste bedrijf, NIQ Supplies, of ik naast duurzame verpakkingen ook een partner van hun kon helpen aan een leuk zakelijk kado voor 180 medewerkers. Ik ben deze uitdaging aangegaan en binnen mum van tijd waren de 180 medewerkers voorzien van een uniek en smakelijk kado. Het proces, de creativiteit en de blije gezichten van de ontvangers gaven mij zoveel voldoening dat ik hier iets mee wilde gaan doen” – Nick Polder
 
Na een samenwerking met een aantal geweldige klanten kon geconcludeerd worden dat dit concept echt iets unieks te bieden had. Niet veel later werd Surprise Company opgericht met het doel om unieke zakelijke kado’s te creëren waarbij merkbeleving en maatwerk de standaard zijn!

De kracht van Surprise company

De kracht van Surprise company is een combinatie van het grote netwerk aan lokale en unieke partners die de wereld een stukje mooier willen maken met daarnaast onze onuitputbare energie om elke samenwerking tot een succes te brengen.

Een duurzame partner die alles op alles zet om de footprint van het bedrijf zo laag mogelijk te houden, 100% elektrisch levert en bomen plant voor iedere opdracht.

Oprichter van Surprise Company Nick Polder ontdekte dat er in de zakelijke geschenken markt nog te weinig innovatie, duurzaamheid en creativiteit werd toegepast. Met zijn ervaring als eigenaar van NIQ Supplies die duurzame en innovatieve verpakkingen en disposables bedenkt en levert, waren deze drie kansen zo gegrepen!

“ You must have the gift of giving ”

Wil jij ook een toffe box samenstellen?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is waar we goed in zijn

Wij werken niet met een standaard assortiment! Ieder kado dat wij maken is uniek en vertelt een eigen verhaal. Er zit dus altijd een persoonlijke touch aan jouw gemaakte kado die aansluit bij de organisatie, de juiste boodschap overbrengt en jouw merk vertegenwoordigd.

Dat je een kado gaat geven is fantastisch. Daarom geloven wij dat jij er als klant net zo blij van moet worden als de gelukkige ontvanger. Met duidelijke communicatie, snel schakelen en ongekende mogelijkheden nemen wij jouw zorgen weg.

Met onze eigen bezorgservice en vaste logistieke partner zorgt Surprise Company voor een 100% electrische, snelle en zorgvuldige levering met een glimlach! Ook voor last minute kadootjes.

Een kado is pas echt mooi, als iedereen er beter van wordt. Surprise Company streeft naar een duurzamere wereld, zowel met onze producten als achter de schermen. Lees hier meer.

Bij het geven van een zakelijk kado wil je natuurlijk dat je merk hier goed in naar voren komt. Hoe jij je merk ook wil laten terugkomen, wij regelen het. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje, bedrukte verpakking of andere bedrukte items die onze specialisten met of voor je kunnen ontwerpen.

Onze klanten zijn op zoek naar verrassingen en kado's voor anderen en daarom vind ik het extra belangrijk dat onze klanten minstens net zo verrast worden met duidelijke communicatie, snel schakelen, leveringen die op tijd zijn en met een glimlach worden bezorgd.