Maximaal geluk voor iedereen!

Maximaal Geluk

Iedereen heeft recht op maximaal geluk. Bij Surprise Company maken we dit jaar (en tevens ons eerste jaar) duizenden mensen gelukkig met een persoonlijk en uniek cadeau. Een mooi cadeau geven en krijgen is een klein begin maar er zijn zoveel andere manieren om gelukkig(er) te worden. Zelfontwikkeling, bewustwording, sporten en sociaal contact zijn manieren om gelukkig(er) te worden met jezelf en positiever in het leven te staan. 

Mensen zonder beperking, mensen zoals jij en ik kunnen hiervoor vrij eenvoudig informatie vergaren en/of een opleidings- of ontwikkelingstraject starten. Leren en ontwikkelen is in Nederland goed geregeld. Er is opleidingsbudget bij je werkgever of je hebt zelf de financiële mogelijkheid te investeren in kennis. Dit ligt anders bij mensen met een licht verstandelijke beperking (lvb’er). Er is vaak geen werkgever die een opleiding of ontwikkelingstraject vergoedt. Ook komt deze doelgroep vaak niet in aanmerking voor subsidies en/of regelingen om te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling.

Daar moet verandering in komen vindt Nanette van Stichting Maximaal Geluk. Stichting Maximaal Geluk is er voor mensen met een licht verstandelijke beperking om toegang te geven tot het volgen van trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en geluk. Surprise Company vindt het erg belangrijk om niet alleen mensen gelukkig(er) en blij te maken met een mooi cadeau, maar ook iets te betekenen op maatschappelijk gebied. 

“Samen met Nanette willen we met Surprise Company iets terug doen voor de maatschappij! Naast dat Surprise Company voor iedere klant bomen plant willen we samen met Stichting Maximaal Geluk licht verstandelijk beperkte mensen meer geluk en zelfontwikkeling bieden”  Nick Polder – Surprise Company

Surprise Company x Stichting Maximaal Geluk 

Vanaf vandaag, 27-10-2021, zullen Stichting Maximaal Geluk en Surprise Company samenwerken om gelukstrainingen en geluksdagen te bieden aan mensen met een ondersteuningsvraag (oftewel een licht verstandelijke beperking). 

Maximaal Geluk

Hoe gaan we dat doen? 

Surprise Company vindt het belangrijk om de samenwerking met Stichting Maximaal Geluk structureel te laten groeien! Daarom zal Surprise Company het gehele jaar voor elk verkocht cadeau boven de €20 een donatie doen van 3%. Ook gaat Surprise Company de stichting actief promoten en zullen klanten van Surprise Company de mogelijkheid krijgen vrijwillige donaties te doen wat Surprise Company zal belonen met een leuke verrassing!  

Benieuwd geworden naar Stichting Maximaal Geluk of wil je nu al een donatie doen? Bekijk de website of volg Stichting Maximaal Geluk op Instagram of Facebook.

” Samen maken we Nederland een stuk gelukkiger ” – Surprise company

Andere blogs

rtrz
colour_500x500
Hubbel
Surprise Company

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!