Stage Marketing en Content

Stages saai en eentonig? Niet bij Surprise Company! Wij bieden een super leuke en gezellige stageplek waar je ook nog eens enorm veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wij zoeken iemand die net zoveel gezelligheid met zich meebrengt, met een achtergrond in marketing. Wij bieden namelijk een marketing & content stage plek aan. Wij houden van aanpakken en zoeken dus ook een stagiaire die samen wil knallen & samen wil groeien.

4 dagen per week

Meer of minder dagen in overleg

MBO / HBO

Denk en werkniveau

Rotterdam

Gezellig bij ons op het kantoor

Over surprise company

Surprise Company is een relatiegeschenken bedrijf die zich specialiseert in het aanbieden van unieke, duurzame en persoonlijke relatiegeschenken. Denk hierbij aan op maat gemaakte kerstpakketten, maar ook aan kleine attenties voor medewerkers tijdens Pasen of andere bijzondere dagen. Wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van contact met onze partners, het samenstellen van nieuwe en unieke pakketten en het blij maken van onze klanten!

Aan het begin van jouw stage bepalen we samen jouw doelen die je in jouw stageperiode wil behalen. Daarbij ga je tijdens je stage een plan maken om Surprise Company verder in de markt te zetten en onderzoeken welke content daar bij zou passen. Je krijgt hierin alle vrijheid. Natuurlijk kun je van ons wel de juiste begeleiding verwachten om je door te ontwikkelen

Wat ga je concreet doen?

Uit jouw marketing inspanningen zullen we natuurlijk de nodige opdrachten binnen halen. Je wordt dan uiteraard ook betrokken in de uitvoering van deze opdrachten zodat je concreet kan zien welke successen jouw inspanningen hebben opgeleverd!

Wat bieden wij?

Interesse? Kom in contact!

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met deze leuke stage plek? Neem dan telefonisch of per e-mail via info@surprise-company.nl contact met ons op!