Lastminute kerstpakket bestellen

Last minute kerstpakket
Een lastminute kerstpakket bestellen kan gigantische stress opleveren. Voor je het weet is het 25 december en besef je dat je deze belangrijke blijk van waardering aan de medewerkers en/of klanten compleet bent vergeten te regelen. Geen paniek! Surprise Company got you covered. 

Surprise Company levert razendsnel unieke kerstpakketten voor ieder budget! Op het laatste moment een kado samenstellen en leveren zorgt voor gezonde uitdagingen die Surprise Company niet uit de weg gaat. Het energieke team van Surprise Company staat klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Ons bedrijf is met onze fijne partners dusdanig ingericht dat we snel kunnen schakelen, eenvoudig kunnen opschalen en op tijd kunnen leveren in heel Nederland! 

Inspiraties voor op maat gemaakte kerstpakketten

  1. Houten kerstballen met eigen design. Klik hier om meer te weten te komen over dit kado.
  2. Een op maat gemaakte healthy box. In dit kerstpakket zijn tal van opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan gember shotjes, een boekje hoe je zelf gezond fruitwater kan maken, een eigen te kweken muntplantje en 100% natuurlijke sappen.
  3. Een op maat gemaakte relax box. Dit kerstkado draait om 100% relaxen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kwalitatieve chocolade, een gezichtsmasker, een boekje hoe je echt tot rust kan komen, een luxe handdoek en een aantal gezonde drankjes. Samen maken we deze box tot een relaxed feestje.
  4. Een miniatuur drank box. Voor de echte borrelaars! Dit kerstkado zit vol met miniatuur flesjes (sterke) drank en lekkere mixers om cocktails en drankjes te maken. Natuurlijk mag in dit pakket een lekkere snack niet ontbreken.

Bestel tot uiterlijk 20 december jouw kerstkado bij Surprise Company en we zorgen er samen voor dat we 24 december de kado’s hebben bezorgd bij jouw klanten en/of medewerkers.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hier meer over onze kerstblog of neem vrijblijvend contact met ons op

Andere blogs

rtrz
colour_500x500
Hubbel
Surprise Company

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!