Het ultieme zakelijke kerstkado

Het is weer zover; de feestdagen staan weer voor de deur en zoals ieder jaar wil jij je werknemers en relaties nu écht iets leuks geven. Iets dat past bij jouw bedrijf, uniek is, een persoonlijke touch heeft of misschien wel je eigen product bevat. Bij Surprise Company weten we als geen ander dat dit ontzettend moeilijk kan zijn om te realiseren. Daarom hebben we met onze werkwijze een formule gecreëerd waarin jij heel gemakkelijk zakelijke kerstkado’s kunt samenstellen binnen alle budgetten, aantallen en zonder zorgen of gedoe.

Groot genoeg voor iedere uitdaging, klein genoeg voor persoonlijke aandacht.

Dit is waar we goed in zijn

Surprise op maat

Wij werken niet met een standaard assortiment! Ieder kado dat wij maken is uniek en vertelt een eigen verhaal. Er zit dus altijd een persoonlijke touch aan jouw gemaakte kado die aansluit bij de organisatie, de juiste boodschap overbrengt en jouw merk vertegenwoordigd.

Ontzorgen

Dat je een kado gaat geven is fantastisch. Daarom geloven wij dat jij er als klant net zo blij van moet worden als de gelukkige ontvanger. Met duidelijke communicatie, snel schakelen en ongekende mogelijkheden nemen wij jouw zorgen weg.

Je merk spreekt

Bij het geven van een zakelijk kado wil je natuurlijk dat je merk hier goed in naar voren komt. Hoe jij je merk ook wil laten terugkomen, wij regelen het. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje, bedrukte verpakking of andere bedrukte items die onze specialisten met of voor je kunnen ontwerpen.

Inspiratie

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Deze bedrijven gingen jou al voor

Het onmogelijke is mogelijk

Zeker in een tijd waarin het extra belangrijk is om verbinding te maken en te vergroten met je zakelijke relaties en medewerkers vinden wij dat alles mogelijk moet zijn op het gebied van zakelijke kado’s. Surprise Company werkt niet met een vast assortiment, maar heeft een groot aantal (lokale) leveranciers die ontelbaar veel verschillende unieke producten leveren. Dit gaat van eten en drinken tot non-food producten met of zonder bedrukking. Zo zorgen we dat je zakelijke kerstkado altijd past bij jouw product of dienst, bij het merk van je bedrijf en je behoeftes met betrekking tot het geschenk.

 

Wij hanteren geen vaste verpakking formaten waar we ons aan moeten houden. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een grote geschenkverpakking, een gepersonaliseerde kartonnen doos, een bedrukte reistrolley, een op maat gemaakte rugzak, boodschappentas of bijvoorbeeld een brievenbus geschenk. Wat je ook kiest, Surprise Company zorgt er voor dat jouw kado  een glimlach tovert op het gezicht van de ontvanger.

Klaar voor de Kerst

Het einde van het jaar kan nogal stressvol zijn en er zijn vaak nog genoeg andere dingen die je moet regelen. Ons doel is dan ook om jou in dit proces zo volledig mogelijk te ontzorgen. Zelfs voor last minute aanvragen staan we klaar om alles van A t/m Z te regelen en stressvrij het jaar af te sluiten. Zo werken we ernaartoe om met persoonlijk contact en korte lijntjes zowel de ontvanger als de gever blij te maken.

Wil jij je werknemers en/of zakelijke relaties deze Kerst verrassen met een uniek kerstgeschenk? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale kado. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken alle mogelijkheden binnen jouw wensen en behoeftes.

Surprise box samenstellen

Wil jij jouw relaties of medewerkers verrassen? Vul onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur vrijblijvend contact met je op.

Trotste partner van onder andere