Kado gemak: Altijd verjaardag kado’s voor jouw personeel!

Misschien herken je het wel, als verantwoordelijke wil je het liefste iedere medewerker en klant een attentie geven tijdens zijn of haar verjaardag of jubileum. Maar met de grote hoeveelheid medewerkers en/of klanten binnen het bedrijf in combinatie met al die data is dat echter bijna niet te doen.

Surprise Company got you covered met het nieuwe concept kadogemak.

Kadogemak is dé mogelijkheid om geen zorgen meer te hebben over verjaardagskado’s voor personeel en/of klanten. Surprise Company zorgt er met het nieuwe concept kadogemak voor dat een leuke attentie op elke gewenste datum bij de medewerker of klant wordt thuisbezorgd.

Verras jouw medewerkers

Stel je voor: je bent als medewerker heel het jaar druk bezig met je baan en voelt regelmatig de druk hoger worden. Ook op je eigen verjaardag ben je gewoon aan het werk en het is niet de eerste keer dat je je werk “mee naar huis neemt”. 

Je komt na een lange werkdag s ’avonds thuis en er ligt een pakketje op de deurmat. Het pakketje is helemaal voorzien van het logo en een leuke boodschap van het bedrijf waar je werkt… Je maakt het pakketje open en het blijkt een kadootje te zijn van je team. Een leuke attentie met een persoonlijke boodschap van jouw leidinggevende of directie met een gezondheidswens en een blijk van waardering. Je verjaardag kan niet meer stuk en de volgende dag start je de werkdag met een glimlach!

Dit geschetste beeld kan eindelijk samen met Surprise Company realiteit worden met kadogemak. En als aanvullende bonus kan dit geschetste beeld ook nog eens gerealiseerd worden op duurzame wijze en zonder gedoe. Surprise Company is namelijk expert in het samenstellen van duurzame relatiegeschenken, mede door onze samenwerking met Hubbel!

De voordelen van kadogemak

  • Nooit meer een verjaardag of bijzonder moment van medewerkers of klanten vergeten.
  • In één keer alles geregeld en ontzorgt via ons unieke en overzichtelijke systeem. 
  • Eensluidend kado beleid voor alle medewerkers of klanten.
  • 100% Uitstoot vrije leveringen van de kado’s op het juiste moment.

Hoe werkt het?

In een (digitale) brainstorm sessie gaan we gezamenlijk aan de slag om mooie kado’s samen te stellen voor de gelukkige ontvangers. In deze meeting zullen we aan de hand van een aantal scherpe vragen de ontvangers beschrijven en tot een passend thema en invulling komen. Tijdens deze meeting zullen er ook keuzes gemaakt worden of we voor iedere ontvanger hetzelfde kado maken of bijvoorbeeld per geslacht, leeftijd groep of zelfs per persoon en budget gaan variëren in de kado’s!

Als we bovenstaande hebben afgestemd hoeft alleen nog maar het aangeleverde excel bestand met NAW gegevens en gewenste leverdate aangeleverd te worden wat in ons beveiligde systeem wordt geupload.

Een mooie aanvulling:  Een bedrukte kado verpakking in de uitingen van het bedrijf! Surprise Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bedrukken van op maat gemaakte kado verpakkingen. 

Als we eenmaal van start gaan kunnen we er gezamenlijk voor kiezen hoe we de balans op maken en hoe we de verdere communicatie van leveringen insteken. Uiteraard allemaal overzichtelijk verwerkt op ons platform. Ben je benieuwd geworden wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door onze creatieve geesten.

Andere blogs

colour_500x500
Hubbel
Surprise Company
Last minute kerstpakket

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!