Feestdagen

Het hele jaar door zijn er tal van feestdagen en leuke momenten waarbij de kans ontstaat om jouw personeel in het zonnetje te zetten en herinneringen te creëren. Natuurlijk is de decembermaand al extra speciaal door Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Ook tijdens verschillende andere bijzondere dagen zoals Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pasen is er een mooie gelegenheid om memorabele momenten te creëren en impactvolle kados’ te geven.  
 
Tip: Op minder officiële dagen zijn medewerkers beter te verrassen en is de impact groter omdat ze het dan niet verwachten. Denk bijvoorbeeld aan een warm kadootje op Nationale Warme Truiendag, een leuk kleinigheidje op de Internationale Dag van Geluk of een zonnige groet in de Week van de Lentekriebels. 
Benieuwd naar de (te) gekke en bijzondere dagen waar Surprise Company jouw medewerkers extra kan verrassen?
 
Surprise Company staat het hele jaar door klaar om tijdens verschillende officiële en onofficiële feestdagen medewerkers te verrassen met unieke, creatieve en op maat gemaakte kado’s. Sommige feestdagen worden nog wel eens gezien als dagen voor kinderen maar dat is verre van waar. Feestdagen zijn een gelegenheid voor geluksmomenten, om verbinding te creëren en niet te vergeten een glimlach op de gezichten van jouw medewerkers te toveren! Laat deze dagen dus niet zomaar voorbij gaan.
 
Een aantal klassieke feestdagen waarbij Surprise Company jouw medewerkers op een unieke en creatieve manier kan verrassen zijn: 

Hoe Surprise Company dat regelt? Met een op maat gemaakt kado! Omdat Surprise Company zonder standaard assortiment werkt staat creativiteit centraal. Aan de hand van het thema en het profiel van de ontvangers bedenken en creëren we in mum van tijd een kado dat écht impact maakt op het personeel. Daarnaast zijn de kado’s van Surprise Company ook de ideale tool om merkbeleving te creëren voor jouw bedrijf omdat jouw boodschap en merk gegarandeerd op de juiste manier terugkomt in het kado.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Want wie wil er nou niet een kado ontvangen waar echt moeite voor is gedaan en waar je echt iets aan hebt.

Natuurlijk heeft Surprise Company nog tal van andere leuke feestdagen en kado momenten in petto om jouw personeel echt te verrassen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier! 

Klaar voor de Kerst

Het einde van het jaar kan nogal stressvol zijn en er zijn vaak nog genoeg andere dingen die je moet regelen. Ons doel is dan ook om jou in dit proces zo volledig mogelijk te ontzorgen. Zelfs voor last minute aanvragen staan we klaar om alles van A t/m Z te regelen en stressvrij het jaar af te sluiten. Zo werken we ernaartoe om met persoonlijk contact en korte lijntjes zowel de ontvanger als de gever blij te maken.

Wil jij je werknemers en/of zakelijke relaties deze Kerst verrassen met een uniek kerstgeschenk? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale kado. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken alle mogelijkheden binnen jouw wensen en behoeftes.

Dit is waar we goed in zijn

Iedere aanvraag die wij vervullen met kado’s is uniek en vertelt een eigen verhaal. Er zit dus altijd een persoonlijke touch aan de kado’s die tegelijkertijd aansluiten bij de organisatie, de juiste boodschap overbrengt en jouw merk vertegenwoordigd.

Dat je een kado aan jouw medewerkers of klanten gaat geven is fantastisch. Daarom geloven wij dat jij er als klant net zo blij van moet worden als de gelukkige ontvanger. Met duidelijke communicatie, snel schakelen en speciaal geselecteerde mogelijkheden nemen wij jouw zorgen weg.

Bij het geven van een zakelijk kado wil je natuurlijk dat je merk goed in naar voren komt. Hoe jij je merk ook wil laten terugkomen, wij regelen het. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje, bedrukte verpakking of bedrukte producten die onze specialisten met of voor je kunnen ontwerpen.

Deze bedrijven gingen jou al voor