Een kerstkado dat indruk maakt

Kerstcadeau
Een kerstkado is leuk, maar een kerstkado dat indruk maakt is fantastisch! Kerst is de meest uitbundige periode van het jaar. Kerstkado’s worden massaal gegeven en eigenlijk is een standaard kerstkado een gift zonder gevoel geworden die vervolgens een jaar in de kast of erger, in de vuilnisbak belandt.

Surprise Company creëert voor ieder budget een origineel, actueel en gepersonaliseerd kerstkado op maat. Verrassen is ons doel en daarom streven wij naar het ultieme kado voor jouw medewerker of klant! Elk kado wordt samengesteld, ingepakt en verzonden op basis van jouw wensen. Wij zorgen voor de persoonlijke touch, het wow effect en voor unieke en zinvolle producten die gegarandeerd een glimlach op het gezicht toveren bij jouw klanten of medewerkers. 

Waarom het geven van een mooi kerstkado aan medewerkers belangrijker is dan ooit!

Kerst is een moment waarop het jaar wordt afgesloten. 2021 Was voor veel mensen een lastig jaar. De aanhoudende corona maatregelen, beperkte vrijheden en weinig sociaal contact hebben op veel mensen een negatief effect gehad. 

Voor een medewerker is een kerstkado een waardering voor de inzet van het afgelopen jaar. Zeker in deze tijd van COVID-19 voelt de medewerker de afstanden letterlijk en figuurlijk groter worden en kan een medewerker daarom de verbinding met de organisatie verliezen. Voor een werkgever is het daarom extra belangrijk dat het kerstkado impact maakt op de medewerkers. 

Wist je dat: Een kerstkado een moment van het jaar is waar een medewerker naar uitkijkt?!

Anders dan andere aanbieders heeft Surprise Company geen kerstpakkettencatalogus of vast assortiment. Dit betekent dat niets te gek is, met een persoonlijke touch en mooi verpakt. Alle kerstkado’s maken wij op maat zodat het jaar knallend wordt afgesloten en jouw medewerkers trots zijn om bij organisatie te mogen werken! 

Surprise Company staat altijd klaar om jou te helpen met het samenstellen van het ultieme kerstkado dat indruk maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een berichtje via LinkedIn of Instagram!

Andere blogs

rtrz
colour_500x500
Hubbel
Surprise Company

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!