Een duurzaam zakelijk kado van Surprise Company

Duurzaam zakelijk cadeau

Bij Surprise Company staat een duurzaam zakelijk kado centraal! Naast het maken van unieke en op maat gemaakte zakelijke kado’s is het onze missie om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Surprise Company werkt daarom met een aantal duurzame peilers om onze mooie planeet zo min mogelijk te belasten.

Surprise Company plant voor alle klanten bomen!

De natuur heeft onze hulp hard nodig! De wereld geeft geen oneindige grondstoffen en jaarlijks verbruikt de mensheid meer dan de aarde kan produceren. Op 29 July 2021 heeft de mensheid voor het jaar 2021 al net zoveel grondstoffen verbruikt als de aarde jaarlijks kan produceren (Earth Overshoot Day).

Surprise Company vindt het daarom belangrijk dat de focus niet alleen bij een mooi eindproduct moet liggen, maar dat er ook een bijdrage geleverd wordt aan een groenere wereld en dat we verantwoord om gaan met grondstoffen! Daarom proberen wij altijd zo duurzaam mogelijk onze zakelijke kado’s in te pakken, plannen we transport zo efficiënt mogelijk en gebruiken we uitsluitend recyclebare verpakkingsmaterialen zonder plastic toevoegingen.

Ook geven wij concreet iets terug aan de wereld, namelijk bomen! Samen met Trees for All planten wij voor al onze klanten bomen. Hiermee maakt Surprise Company de wereld een stukje groener en compenseren wij CO2.

Op dit moment heeft Surprise Company al 103 bomen gepland!

Duurzame partners en lokale leveranciers

Sinds de start van Surprise Company focussen wij op duurzame partnerschappen. Om een duurzaam zakelijk kado te kunnen maken, moeten alle peilers op orde zijn. Surprise Company vindt het erg belangrijk om met lokale bedrijven samen te werken om de keten zo kort mogelijk te houden.

Een goed voorbeeld van onze lokale leveranciers is de kleine kazen boerderij. Dit mooie bedrijf in de buurt van Leiden produceert 500 gram kaasjes met eigen koeien. De koeien van de boerderij hebben gigantisch veel ruimte om lekker te grazen. Daarnaast wordt de melk direct van de koe gebruikt om kaas te maken, en dat proef je! Verser en lokaler gaat het niet worden.

Daarnaast worden onze verpakkingsmaterialen met zorg geselecteerd en zijn al onze verpakkingen en materialen recyclebaar, herbruikbaar en/of gemaakt van duurzaam materiaal.

Onze duurzame visie: Het meest duurzame zakelijke kado bedrijf van Nederland worden vóór 2024!

Toekomstplannen

“De beste manier om je toekomst je voorspellen is haar zelf te creëren”

De komende periode zal Surprise Company flink gaan groeien en ontwikkelen. Duurzaam ondernemen zal hierin de leidraad zijn. In 2022 zal er een stap worden gemaakt naar gerecycled vulmateriaal en een aantal andere mooie verbeteringen in het leveringsproces.

We nemen je graag mee in onze toekomstplannen:

2022 – Verbeteren van verpakkingen, duurzamer tape inzetten en het zelf maken van gerecycled vulmateriaal. Daarnaast zullen we onze samenwerking met Trees for All verder uitbreiden;

2022 – Start met het Co2 neutraal leveren van kado’s. Dit zullen we onder andere doen met logistieke partners;

2022 / 2023 – Als aanvulling op de doelstelling van het Co2 neutraal leveren van kado’s zullen we vanaf 2022 gaan bouwen aan een 100% elektrisch wagenpark om ook zelf kado’s zonder uitstoot te kunnen leveren en 100% elektrisch naar klanten te kunnen rijden!

Benieuwd wat wij nog meer gaan doen om Surprise Company het meest duurzame zakelijke kado bedrijf van Nederland te maken? Volg ons via LinkedIn en hou onze website in de gaten!

Andere blogs

rtrz
colour_500x500
Hubbel
Surprise Company

Met ons een toffe box samenstellen?

Samen sparren over de mogelijkheden of gewoon benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!